6 pazīmes, kas liecina, ka jūs vairs neesat pāris, bet tikai “kaimiņi”

Foto – Pexels

Kā tas tā nākas, ka pāri, kas agrāk bija ļoti tuvi un viens otra dēļ izjuta tauriņus vēderā, beigu beigās pārvēršas par kaimiņiem?

Nevienam nav precīzas atbildes, kāpēc tā notiek, taču iemesli var būt atšķirīgi katrās attiecībās. Kādā brīdī mīlestība un kaislība, iespējams, ir izbalējusi, un jūs esat sākuši izturēties viens pret otru kā draugi, nevis vairs kā pāris.

1. Jums ir katram sava dzīve

Jūsu ikdienas rutīna un iecienītās aktivitātes vairs nav saistītas. Dienas paiet bez garām sarunām vai kāda kopīga hobija. Jūs satiekaties mājās, bet ikdienā var likties, ka dzīvojat katrs savu dzīvi, un jūsu ceļš vairs neapvienojas. Pat tad, kad esat kopā, jūs esat it kā katrs citā pasaulē.

2. Fiziskas attiecības ir kļuvušas par retu “parādību”

Jūsu attiecībās lietas, kas padara jūsu romantisko saikni īpašu, ir atkāpušās otrajā plānā. Apskāvieni ir kļuvuši reti, un kas vairāk – vairāk par pieklājību. Un tā nav tikai fiziskas attiecības – dziļas, sirsnīgas sarunas ir kļuvušas retums. Atceraties tos laikus, kad varēja apspriest jebko? Tagad sarunās tiek runāts par ikdienu, nevis par saviem sapņiem vai mērķiem.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

3. Jūsu komunikācija ir kļuvusi “funkcionāla”

Foto – Pexels

Lai gan praktiskas lietas ikdienā ir svarīgas, jūsu sarunām vajadzētu būt arī par ko citu. Jūsu attiecībās jāiekļauj arī jēgpilnas sarunas un pārsteigumi. Ja jūsu sarunām trūkst dziļuma un tās koncentrējas tikai uz praktiskām lietām, tas var nozīmēt, ka jūs viens otru uztverat vairāk kā kaimiņus, nevis vairs kā partnerus.

Raksta turpinājums nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment